友情链接
中文版
English
Français
Deutsch
español
العربية
Português
русский
ภาษาไทย
tiếng Việt
हिंदी
Türk dili
TEL:13532328788 
Zuhause > Nachrichten > Branchen-News > Filtre à Air utilisation adhés.....
Hot Products
Kontaktieren Sie uns
Wir sind immer bereit, Ihnen zu helfen!

Tel: 0086-0755-28123169
Fax: 0755-29525301
E-Mail: Sales@tong-de.cnJetzt Kontakt

Nachrichten

Filtre à Air utilisation adhésif chaud de fonte

  • Autor:Lily
  • Quelle:www.tdhotmeltglue.com
  • Lassen Sie auf:2017-04-15


  Luchtfilters worden hoofdzakelijk gebruikt voor luchtfilter op de airconditioning-producten, die kan worden onderverdeeld in auto airconditioning filters en airconditioning voorziene kamer met een filter-plant. Ongeacht welk type, ze zijn gebaseerd op de specifieke glasvezel lucht filtreerpapier om de functie, dus het doel van de specifieke toepassing van hot melt lijm op filter plooi, filterframe en filterpapier plakken aan elkaar, vullen en afdichten van de grens, etc... Nu, als de cabine luchtfilter bijvoorbeeld, introduceer ik kort de toepassing hot melt lijm op de markt luchtfilter. 


Cabine lucht filter productieproces procesbeschrijving lijmen:

  In de eerste plaats is het gehele volume van het filter gemonteerd op de opklapbare machine met een snelheid van ongeveer 50-80 meter per minuut vouwen molding, origami breed filter producten volgens de grootte van de specificaties; Nadat het papier gevouwen snel in de hot melt lijm spray molding koppeling, hotmelt lijm op de gevouwen filtreerpapier uniforme injectie gegoten kunststof vaste lijnen, hit vier of meer lijnen van lijm, papier-zijdige of dubbelzijdige lijm sealant, de snelle uitharden van de lijm door hot melt lijm, zodat gevouwen filtreerpapier vaste vorm, en niet stuiteren; tenslotte, gevolgde door filterspecificaties op een specifieke maat gesneden , na het laden van het vak filter en sloeg de lijm vulling, vorming van het uiteindelijke product. Simpel gezegd, eigenlijk filtreerpapier vouwen, lijmen styling, snijden, lijmen vak filter, vullen en afdichten van het frame molding productieproces.

Cabine lucht filters toepassing functies:

    De methode van het lijmen aan productiespecificaties gerelateerde: met de industrie productieprocessen schoner en de klant eisen voortdurend bijgewerkte variëteiten zijn steeds diverser. Omdat verschillende fabrikanten van verschillende grootte, en de grootte van de productspecificaties van de klant, in feite ze gebruik handmatige lijm en hotmelt lijm automaat, fabrikanten in het algemeen grote-schaal, capaciteit is ook groot, heeft het filter de soort groter is, daarom, zal gebruik meer geautomatiseerd heet smelten lijm op minder aanvullende handleiding; In contrast, lijm, en de kleinere omvang van de productie, of productie van filter producten kleiner , het meer is het gebruik van lijm aan kant, vooral in de binding met de vulling en afdichting afgerond nadat papier en filter box vaak heet gebruikt wordt smelten zelfklevende artikel handmatig lijmen.

Het hebben van een conventionele tolerantie: toepassingen die meestal lucht filter producten, in termen van hoge temperatuur: 85 ℃ vereist voor een verzachtende punt, en de hoge-temperatuur-60 ℃ door te testen, zijn er speciale eisen voor hoge temperatuur 110 ℃ bereikt door weerstand te testen; in de lage temperatuur: de veiligheid die nodig is om te voldoen aan -20 ℃ milieu beschermde natuurgebied.

Tongde luchtfilter hot melt lijm producten: TD-3037、TD-3035、TD-3026、TD-3026、TD-3029、TD-3059、TD-3052、TD-3057、TD-3071 enz... En is het meest gebruikte, volwassen Stichting, veelzijdige kunnen inspelen op de uiteenlopende behoeften van klanten van tolerantie, open tijd, snelheid, kleur, enzovoort. Natuurlijk, zijn er veel meer moeten worden ontdekt en toegepast.

Link